Van der Vaart verwacht nog veel te spelen

Van der Vaart verwacht nog veel te spelen

15-06-2010 21:10

"Ik verwacht nog veel te spelen en heb op dit moment ook geen reden daaraan te twijfelen", zegt Van der Vaart tegenover Novum. Naast het feit dat Elia uitstekend speelde, ziet Van der Vaart bovendien ook Arjen Robben spoedig terugkeren.

"Elia deed het heel goed. Het is mooi als je zo'n speler in de ploeg hebt. Die brengt met zijn snelheid toch iets extra's. Van mij kan niemand verwachten dat ik langs de lijn vlieg. Maar elke wedstrijd wordt van een ploeg weer iets anders gevraagd."

"Het is nooit leuk om gewisseld te worden, maar we zijn hier om een WK te winnen", reageert de international begripvol. "Als het op dat moment nodig is om wat meer snelheid in het team te brengen, dan is dat prima. Maar in elke wedstrijd wordt nu eenmaal iets anders gevraagd."

Al jaren wordt er gesproken over de samenwerking tussen Van der Vaart en Wesley Sneijder. Maandag bleek dat niet erg succesvol. "We zijn allebei types die aan de bal willen komen en hebben vaak goede combinaties. De ene keer gaat dat nu eenmaal wat beter dan de andere."