Rehhagel verandert niets aan negatief spel

Rehhagel verandert niets aan negatief spel

Gepubliceerd: donderdag 17 juni 2010 om 09:55do 17-06-2010 om 09:55

Griekenland verloor het eerste duel in de groep met 2-0 van Zuid-Korea, Nigeria kon Argentinië niet van de zege afhouden. Vooral het optreden van Griekenland was onthutsend. Bondscoach Otto Rehhagel is echter niet van plan zijn negatieve en defensieve speelwijze om te gooien.

"Onze speelwijze blijft hetzelfde. Toen ik met deze job begon in 2001, stond Griekenland op de 65e plaats op de FIFA-ranglijst. Nu zijn we dertiende, terwijl we onderweg ook nog op de tiende plek hebben gebivakkeerd. Dat is de naakte waarheid", zegt Rehhagel in de aanloop naar de tweede groepswedstrijd.

"Het was een ander verhaal geweest als ik over Cristiano Ronaldo, Kaka of Lionel Messi had kunnen beschikken, dan kun je een ander type voetbal spelen. Helaas hebben wij de laatste tijd in de eerste helft altijd goals tegen gehad. Dat mag niet weer gebeuren. Bij een millimeter of seconde onoplettendheid kunnen de goals vallen. Maar dat is voetbal; als iedereen alles perfect doet, vallen er helemaal geen doelpunten", aldus Rehhagel.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws