Ivens: Ik ben iemand die de kar trekt

Ivens: "Ik ben iemand die de kar trekt"

Gepubliceerd: donderdag 17 juni 2010 om 22:07do 17-06-2010 om 22:07

"Ik ben iemand die de kar zal trekken. Zo zal ik oud worden. Mijn ambitie is de komende seizoenen zo goed mogelijk te spelen en de goede thuisreputatie van FC Groningen voort te zetten", liet een strijdvaardige Ivens, die voor vier jaar tekende, weten op de persconferentie.

De 25-jarige Belg begon zijn carrière bij SK Beveren, maar speelde de afgelopen vier jaar bij KV Mechelen. "Het was nu voor mij tijd andere lucht op te snuiven. Toen er interesse kwam van FC Groningen was ik meteen gecharmeerd. Ik ben vorige week donderdag een kijkje gaan nemen. Heb toen een enorm goed gesprek gehad met meneer Huistra. Daarna wist ik het al zeker: ?ik kom naar Groningen?!"

De opvolger van de naar FC Augsburg vertrokken Gibril Sankoh had niet lang nodig om zijn transfer rond te maken. "Dinsdag zijn Henk Velmate en Hans Nijland naar België gekomen om de transfer rond te maken. Ik heb de sportief directeur en financieel directeur gezegd dan ik voor 250 procent naar Groningen wilde gaan en zij meldden mij dat het soepel ging zijn. De onderhandelingen zijn echter redelijk vierkant geweest. Ik ben blij uiteindelijk voor vier jaar te kunnen tekenen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws