Capello hekelt team, Rooney haalt uit naar fans

Capello hekelt team, Rooney haalt uit naar fans

Gepubliceerd: zaterdag 19 juni 2010 om 02:11za 19-06-2010 om 02:11

De bondscoach van Engeland had geen enkele verklaring voor de zwakke prestatie van Wayne Rooney en co. "Dit is niet het team dat ik tijdens de trainingen en WK-kwalificaties heb gezien", sprak Capello.

Volgens de Italiaan was er niet één of twee spelers aan te wijzen als schuldige(n). "Het was het volledige team", zei hij. "Er gingen te veel passes verkeerd, we verloren te veel ballen. Dit was gewoon niet goed. We moeten in de laatste wedstrijd beter spelen."

Aanvoerder Steven Gerrard besefte dat de ploeg zich aardig moet verbeteren wil het kwalificatie voor de achtste finales bewerkstelligen: "We zijn niet blij met deze prestatie", erkende hij. "Dit was niet ons niveau. Het was gewoon niet goed genoeg." Vedette Rooney toonde zijn frustraties door bij het verlaten van het veld in een tv-camera te zeggen: "Het is leuk om te worden uitgefloten door je eigen fans."

De Algerijnse middenvelder Ryad Boudebouz vond dat Engeland te nonchalant speelde. "Daarom zijn we ook zeer tevreden over dit gelijkspel, want Engeland liet de afgelopen dagen in de media blijken ons te onderschatten", vond hij. "We zijn vastberaden om iedereen te tonen dat we een prima elftal hebben. Als we tegen de Verenigde Staten spelen zoals vanavond, dan winnen we."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws