Boussoufa: 'Club geschrokken van vraagprijs'

Boussoufa: 'Club geschrokken van vraagprijs'

Gepubliceerd: vrijdag 25 juni 2010 om 10:44vr 25-06-2010 om 10:44

Boussoufa is momenteel met Anderlecht op trainingskamp in Nederland. Daar houdt de in Nederland geboren Marokkaan alle opties open. Een vertrek naar het buitenland is mogelijk, maar ook een langer verblijf bij Anderlecht. "Het kan nog alle kanten uit." De aanvallend ingstelde speler heeft niet het gevoel dat het nu of nooit is. "Die mening deel ik niet, mijn carrière is nog lang."

"Er is één club die een officieel bod van 6 miljoen deed, maar die ploeg schrok toen van het bedrag dat Anderlecht op mijn hoofd geplakt heeft", vervolgt Boussoufa zijn verhaal tegenover Sporza. Clubs moeten naar verluidt met tien miljoen euro over de brug komen. "Die prijs bepaal ik niet zelf, maar alle partijen moeten er beter van worden, dat is logisch. Anderlecht wil wel meewerken aan een transfer."

Spanje heeft de voorkeur van Boussoufa. "De Champions League spelen vind ik niet zo belangrijk, in sommige landen speel je elke week een topmatch. Naast Spanje zijn ook Duitsland of Engeland mooi." Financieel beter worden is daarbij mooi meegenomen, maar niet ten koste van alles. "Ik boer graag financieel goed, maar ga niet voor het geld naar de Emiraten of  ergens tegen de degradatie spelen."

Lees meer over:Mbark Boussoufa

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws