Bonucci volgt Cannavaro op bij Juventus

Bonucci volgt Cannavaro op bij Juventus

29-06-2010 22:15

"Ik ben er helemaal klaar voor", laat Bonucci weten op de website van Juventus. "Dit is een droom die uitkomt, maar ook een begin naar de absolute top. Je voelt bij deze club aan alles dat ze volgend seizoen wat recht willen zetten en niet meer achterom willen kijken. We gaan er alles aan doen om ons ten opzichte van vorig jaar te verbeteren en het zou geweldig zijn om een prijs te pakken."

Ook Internazionale zat achter de 23-jarige Bonucci aan. "Maar ik had nooit het idee dat ze me écht wilden hebben. Dat gevoel gaf Juventus me wel", verklaart de centrale verdediger zijn keuze voor Turijn. Bij de Oude Dame wordt Bonucci de opvolger van routinier Fabio Cannavaro, die de overstap maakt naar Dubai.

Juventus zou dinsdag ook de transfer van Catania's Jorge Martinez afronden, maar die deal laat nog altijd op zich wachten. Mogelijk dat hernieuwde onderhandelingen met CSKA Moskou over Milos Krasic daar mee te maken hebben. Juventus legde eerder deze maand Simone Pepe (Udinese) en Marco Storari (AC Milan) al vast.