Plet: Ik ga zeker slagen bij Heracles

Plet: "Ik ga zeker slagen bij Heracles"

02-07-2010 00:02

In gesprek met Voetbal International zegt Plet vol vertrouwen te zijn. "Ik zal wel zien wat me te wachten staat. Maar als ik het niveau eenmaal ken, komen de doelpunten gegarandeerd. Ja, ik ga zeker slagen. Ik functioneer het beste in een ploeg die het spel wil maken. Dus ik pas bij Heracles. Ik kon ook naar Italië of Duitsland, maar daar wacht ik nog even mee."

Een gemakkelijke carrière heeft de sterke spits in ieder geval niet. De 23-jarige Plet koos zelfs even voor een terugkeer naar de amateurs omdat hij bij FC Den Bosch niet aan de bak kwam. "Dat was balen natuurlijk. Maar ik moest ook realistisch zijn. Mijn tweede seizoen in Den Bosch stond Frank Demouge voor me. Hij scoorde vaak, was onbetwist. Het werd een keuze op basis van mijn gevoel. Ik wilde een nieuwe omgeving, ik was toe aan een nieuwe, frisse start."

Plet kijkt uit naar het duel met Ajax, de club waar hij in de jeugd enkele seizoenen speelde. "De uitwedstrijd in de ArenA. Dat wordt dé dag. Weer even terug naar huis. Ik weet nu al dat mijn hele familie daar met tranen in de ogen staat. Kan het mooier?"