Honda zou grote Europese clubs overwegen

Honda zou grote Europese clubs overwegen

Gepubliceerd: dinsdag 6 juli 2010 om 09:46di 06-07-2010 om 09:46

Arsenal-trainer Arsene Wenger heeft zijn interesse al uitgesproken door Honda een 'genie te noemen, terwijl ook AC Milan de komst van de spelmaker ziet zitten. CSKA zou al een bod van de Italiaanse club van tafel hebben geveegd, omdat het nog een jaar over de 24-jarige Aziaat wil beschikken.

Kees Ploegsma, zaakwaarnemer van Honda, laat dinsdag aan Tuttomercato weten dat zijn cliënt open staat voor aanbiedingen van grote Europese clubs. "Hij speelt in een schitterende stad bij een belangrijke club, maar als er aanbiedingen komen van grote Europese clubs, dan is het moeilijk om 'nee' te zeggen."

Ploegsma zegt niets af te weten van het bod dat AC Milan op Honda zou hebben uitgebracht. "Er zijn geruchten, maar niemand van CSKA heeft met ons contact opgenomen. Op dit moment zijn er geen aanbieding en hij is tevreden bij CSKA. We zullen zien", aldus de belangenbehartiger.

Honda's hart ligt echter bij een andere grote Europese club, Real Madrid. "Ik streef altijd het beste na", verklaarde Honda in Sport Nippon. "Ik verlang er altijd naar om in een sterk team te spelen. Het zou geweldig zijn om ooit uit te blinken als de nummer tien van Real Madrid."

Lees meer over: Keisuke Honda

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws