Gretige Messaoud hoopt op vertrek AZ-spelers

Gretige Messaoud hoopt op vertrek AZ-spelers

Gepubliceerd: dinsdag 13 juli 2010 om 21:26di 13-07-2010 om 21:26

"Het enige dat ik in deze voorbereiding moet doen is de trainer overtuigen van het feit dat ik een goede speler kan worden", vervolgt Messaoud. "Dus ik geef me zowel tegen amateurteams als profclubs voor meer dan honderd procent. Ook al voel ik vermoeidheid: ik ga door. In deze voorbereiding heb ik mijn potentie al aardig kunnen laten zien. Ik ben heel gretig en moet als aanvaller vooral rendement tonen."

Messaoud kan ook op het middenveld uitstekend uit de voeten. "Ik heb de laatste weken veel als tweede spits of rechtsbuiten gespeeld. Op tien heb ik drie goals gemaakt en op rechts ook. Bij deze trainer voel ik me dus goed als aanvaller. Ik kan ook controlerend of aanvallend op het middenveld uit de voeten. Op die posities voel ik me ook lekker. Ik zie het als voordeel dat ik meerdere opties heb. Er valt altijd wel ergens iemand weg bij het eerste. Al moet ik rechtsback: ik doe mijn best om uiteindelijk bij die eerste achttien spelers te komen."

Mogelijk ziet het talent de komende weken nog enkele teamgenoten uit Alkmaar vertrekken. "Voor mezelf zou het beter zijn, dus hoop ik er op. Er komt dan meer ruimte voor de jonge talenten. Maar de jongens waar jij op doelt zijn heel behulpzaam. Ik leer veel van ze. Dus als je het zo bekijkt, hoop ik er juist niet op. Moussa Dembélé, Mounir El Hamdaoui en bijvoorbeeld Kew Jaliens praten vaak met me. Na de training houden Moussa en Mounir me op het trainingsveld. Dan werken we samen extra aan onze techniek en doen we wat sprintjes. Dat zijn toch de jongens die waarschijnlijk wel weggaan. Hun hulp zal ik dan wel gaan missen", aldus Messaoud.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws