Varkevisser en Vink met Team VVCS tegen Qatar

Varkevisser en Vink met Team VVCS tegen Qatar

13-07-2010 23:11

De ploeg van contractloze voetballers speelt woensdag op het sportpark van voetbalvereniging De Lutte tegen het door Co Adriaanse getrainde Qatar. De aftrap is om 19:00 uur.

De 28-jarige Varkevisser stond de laatste drie seizoenen onder contract bij Sparta Rotterdam. In deze jaren kwam de doelverdediger tot 14 wedstrijden in het eerste elftal. Eerder verdedigde hij de kleuren van Feyenoord, Excelsior en VVV-Venlo.

Vink (25) speelde in totaal 70 wedstrijden in het betaalde voetbal waarin hij vijftien keer het net van de tegenstander wist te vinden. In het seizoen 2006/2007 maakte hij zijn debuut bij RKC Waalwijk waar hij met één onderbreking van een half jaar vier seizoenen onder contract stond. De aanvaller kwam enkele maanden uit voor Excelsior.

De in Kabul geboren Shayesteh begon zijn professionele carrière in de jeugdopleiding van FC Twente.  De 22-jarige middenvelder
maakte vervolgens de overstap naar Heracles Almelo waar hij in het seizoen 2008/2009 debuteerde in het eerste elftal. In twee seizoenen kwam de Afghaanse Nederlander tot zeven wedstrijden voor Heracles Almelo.

Maandag verloor Team VVCS zijn derde oefenwedstrijd. In Velsen was Telstar met 3-0 te sterk voor het team van het trainersduo Edward Metgod en Jacques Storm.

Selectie en rugnummers voor duel met Qatar:

1.         Cor Varkevisser (k)
2.         Rivelinho de Vlugt
3.         Sjors Verdellen
4.         Cerezo Fung a Wing
5.         Jeffrey Sam Sin
6.         Giel Neervoort
7.         Eldridge Rojer
8.         Edwin Linssen
9.         Kevin Vink
10.       Lesley Nahrwold
11.       Barry Tjeertes
12..      Bas van Wegen (k)
14.       Regilio Seedorf
15.       Rocky Siberie
16.       Reginald Faria
17.       Abid el Idrissi
18.       Kevin Vijgen
19.       Qays Shayesteh