Varkevisser en Vink met Team VVCS tegen Qatar

  Varkevisser en Vink met Team VVCS tegen Qatar

  De ploeg van contractloze voetballers speelt woensdag op het sportpark van voetbalvereniging De Lutte tegen het door Co Adriaanse getrainde Qatar. De aftrap is om 19:00 uur.

  De 28-jarige Varkevisser stond de laatste drie seizoenen onder contract bij Sparta Rotterdam. In deze jaren kwam de doelverdediger tot 14 wedstrijden in het eerste elftal. Eerder verdedigde hij de kleuren van Feyenoord, Excelsior en VVV-Venlo.

  Vink (25) speelde in totaal 70 wedstrijden in het betaalde voetbal waarin hij vijftien keer het net van de tegenstander wist te vinden. In het seizoen 2006/2007 maakte hij zijn debuut bij RKC Waalwijk waar hij met één onderbreking van een half jaar vier seizoenen onder contract stond. De aanvaller kwam enkele maanden uit voor Excelsior.

  De in Kabul geboren Shayesteh begon zijn professionele carrière in de jeugdopleiding van FC Twente.  De 22-jarige middenvelder
  maakte vervolgens de overstap naar Heracles Almelo waar hij in het seizoen 2008/2009 debuteerde in het eerste elftal. In twee seizoenen kwam de Afghaanse Nederlander tot zeven wedstrijden voor Heracles Almelo.

  Maandag verloor Team VVCS zijn derde oefenwedstrijd. In Velsen was Telstar met 3-0 te sterk voor het team van het trainersduo Edward Metgod en Jacques Storm.

  Selectie en rugnummers voor duel met Qatar:

  1.         Cor Varkevisser (k)
  2.         Rivelinho de Vlugt
  3.         Sjors Verdellen
  4.         Cerezo Fung a Wing
  5.         Jeffrey Sam Sin
  6.         Giel Neervoort
  7.         Eldridge Rojer
  8.         Edwin Linssen
  9.         Kevin Vink
  10.       Lesley Nahrwold
  11.       Barry Tjeertes
  12..      Bas van Wegen (k)
  14.       Regilio Seedorf
  15.       Rocky Siberie
  16.       Reginald Faria
  17.       Abid el Idrissi
  18.       Kevin Vijgen
  19.       Qays Shayesteh

  Lees meer over:Cor Varkevisser

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws