Ignacio: Het moet nu wel gebeuren

Ignacio: "Het moet nu wel gebeuren"

14-07-2010 15:43

"Ik heb nog een contract voor het komende seizoen en daarna heb ik nog een optie voor nog een jaar, maar daar moet ik pas aan gaan denken als het niet goed mocht gaan", zo zegt Ignacio in gesprek met Haaglanden Voetbal. "Ik pak nu mijn minuten en op de training gaat het lekker en momenteel denk ik alleen maar aan het heden."

"Ik ga nu lekker genieten en probeer goed te voetballen en dat vind ik nog steeds het leukst", vervolgt de voormalig topscorer van de zondag hoofdklasse zijn verhaal. "Hopelijk ga ik een goed seizoen draaien en probeer ik te knallen met alles wat ik in mij heb. Ik leef voor het voetballen en dat is ook het liefst wat ik doe."
 
In zijn laatste contractjaar bij ADO hoopt de aanvaller zich te bewijzen, in de hoop op een langer verblijf. "Het moet inderdaad nu wel gebeuren. Inderdaad is het in principe wel mijn laatste jaar bij ADO, maar ik leg mijzelf ook weer niet teveel druk op. Nogmaals ik ga gewoon proberen te vlammen en ik heb het naar mijn zin bij ADO en dat is altijd positief. Dus wat mij betreft gaat het gebeuren dit jaar."