N'Kufo begint vol vertrouwen bij Seattle Sounders

N'Kufo begint vol vertrouwen bij Seattle Sounders

15-07-2010 20:00

"Het was mijn eerste training na vijftien dagen rust. Het team staat er niet zo goed voor in de competitie maar dat is geen probleem. Ik zag de spelers zeer goed trainen en ook toonden ze karakter. Ik hoop dat we aan de volgende wedstrijd drie punten overhouden", aldus de aanvaller tegenover The Seattle Times.

De nieuwe ploeg van N'Kufo bezet momenteel de zevende plaats in de Western Conference van de Major League Soccer. Men houdt tot op heden slechts Chivas USA onder zich. De aanvaller moet zorgen voor betere resultaten. "Het is altijd lastig om vooraf aan te geven waar ik belangrijk zou kunnen zijn voor het team. Misschien kunnen ze wel iets voor mij betekenen.Ik heb ervaring en zal rondkijken en luisteren. Ik zal met behulp van mijn teamgenoten mijn weg wel vinden."

De Zwitser keek ook nog even terug op zijn periode in Enschede. "Het waren zeven geweldige jaren. Ik heb echt plezier beleefd met mijn ploeggenoten en de fans. Dat hoofdstuk is echter afgesloten. Nu moet ik me volledig richten op mijn nieuwe club."