Koevermans matchwinner bij afscheid Simons

17-07-2010 23:23

In zijn laatste wedstrijd had Simons, zoals zo vaak daarvoor, de aanvoerdersband om de biceps. De 33-jarige middenvelder speelde vijf seizoenen voor de Eindhovenaren en vervolgt zijn carrière bij 1. FC Nürnberg.

PSV won de wedstrijd tegen Ipswich Town overigens met de kleinst mogelijke marge. Danny Koevermans zorgde in het Philips Stadion voor de enige treffer van de wedstrijd. Al na zeven minuten werd de aanvaller bediend door Nordin Amrabat: 1-0.

De Eindhovenaren domineerden de wedstrijd tegen de Engelse tweedeklasser, maar slaagden er niet in om de score uit te breiden. Na rust debuteerden Atiba Hutchinson en Jeremain Lens voor eigen publiek, maar ook zij wisten het doel van de tegenstander niet te vinden.