Dalmat haalt uit naar oud-werkgever Standard

Dalmat haalt uit naar oud-werkgever Standard

Gepubliceerd: maandag 19 juli 2010 om 21:00ma 19-07-2010 om 21:00

"Nu ik niet meer bij de Rouches ben, hoef ik geen boetes meer te vrezen. De slavenarbeid is voor mij eind augustus begonnen. De club had mij een beter contract beloofd, maar daar heb ik nooit wat van gezien. Ik uitte mijn ongenoegen daarover in de pers, wat me prompt een boete van 2.500 euro opleverde", aldus de rechtermiddenvelder tegenover Le Soir.

De voornoemde problemen werden echter niet opgelost waardoor de partijen verder van elkaar af kwamen te staan. "Net voor de eerste match van het kampioenschap kreeg ik te horen dat ik tot het nieuwe jaar moest wachten op mijn loonsverhoging. Een gebrek aan respect in mijn ogen, en meteen ook de start van een mislukt seizoen. De directie vond echter dat ik een rotte appel was."

Dalmat wenst ook de hand in eigen boezem te steken ten aanzien van de tegenvallende resultaten. "Ik geef toe dat ik niet meer mijn niveau van het eerste seizoen haalde. Toen D'Onofrio hoofdtrainer werd, kreeg ik helemaal geen kans meer. Hij stond aan de kant van de directie, waardoor ik nog maar één match speelde."

De club deed tevergeefs een poging om de speler te slijten aan een andere club. "Standard had een akkoord met Lokeren om me te verpatsen, maar ik wilde niet naar die club. Gevolg: ik moest op m'n eentje trainen en mocht geen contact meer hebben met de groep. Mijn auto mocht ik ook niet meer op de spelersparking zetten. Zo kon het niet verder. Op 12 juli hebben we een streep getrokken onder onze samenwerking."

Lees meer over:Club Brugge

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws