Magath vertrouwt ondanks stilte op Raúl

Magath vertrouwt ondanks stilte op Raúl

20-07-2010 19:24

Raúl heeft bij Real Madrid te horen gekregen dat hij mag vertrekken. Red Bull New York, LA Galaxy, Blackburn Rovers en Manchester United toonden belangstelling, maar volgens Magath trekt zijn Schalke aan het langste eind.

"Raúl heeft laten zien naar Schalke te willen komen", zegt Magath. "Het kan zo zijn dat we hem over een paar dagen of weken voorstellen. Des te langer hij niet elders tekent, des te zekerder ben ik ervan dat het gaat lukken."

De runner-up van afgelopen seizoen is daarnaast nog op zoek naar een aanvallende middenvelder en een extra aanvaller. Het naderende vertrek van Heiko Westermann naar Hamburger SV lag niet in de planning, maar komt wat betreft het halen van versterkingen wel gelegen.

Onder meer Guillaume Hoarau (Paris Saint-Germain), Zvjezdan Misimovic (VfL Wolfsburg) en Ibrahim Afellay (PSV) worden aan Schalke gelinkt. "Het is afhankelijk van de prijs of we een topper kunnen vastleggen. De kans dat we een speler van Champions League-niveau kunnen halen is wel toegenomen", zo besluit Magath.