Ferguson moet kiezen tussen Hargreaves en Anderson

Ferguson moet kiezen tussen Hargreaves en Anderson

Gepubliceerd: dinsdag 27 juli 2010 om 12:40di 27-07-2010 om 12:40

Elke Engelse club moet vanaf het nieuwe seizoen 25 spelers opnemen in de selectie. Hiervan moeten minimaal acht spelers langer dan drie jaar voor hun 21e speler zijn geweest van de club. De clubs moeten de lijst met namen inleveren aan het einde van de zomerse transferperiode en mogen deze 'updaten' wanneer nodig tijdens de winterse transfermarkt.

Voor Ferguson betekent dit dat hij een keuze moet maken tussen Hargreaves en Anderson. Beide spelers staan al langdurig langs de kant met blessures. Hargreaves kreeg onlangs met een nieuwe tegenslag in zijn herstel te maken, terwijl Anderson niet eerder dan in september weer op het trainingsveld zal staan.

"Dit zadelt mij inderdaad met een probleem op, maar ik moet zo lang mogelijk wachten. Ik moet op een gegeven moment een beslissing nemen en het hangt af van het feit wanneer ik denk dat deze spelers weer terug kunnen komen. Het grootste gedeelte van mijn selectie heb ik in mijn hoofd zitten. Maar over één of twee spelers moet ik nog een beslissing nemen", aldus Ferguson.

Lees meer over: Manchester United

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws