Feyenoord had me met rust moeten laten

"Feyenoord had me met rust moeten laten"

30-07-2010 15:09

"Achteraf kan ik wel stellen dat ze me beter met rust hadden kunnen laten", zegt de Marokkaan in Voetbal International. "Er werd me een vis voorgehouden, die er in werkelijkheid niet was. Ik vond het dus ronduit teleurstellend, omdat ze hun huiswerk niet goed hadden gedaan en mij lekker maakten met helemaal niets."

De Rotterdammers hadden in de ogen van El-Akchaoui vooraf ook wel kunnen bedenken dat de komst van zijn persoon onmogelijk was. "Je moet het zo zien: ik ga ook niet zonder geld of pinpas naar de supermarkt in de veronderstelling dat ik wel even met een volle boodschappenwagen terugkom. Zo lag ook de situatie bij Feyenoord, en dan had ik gelukkig de luxe dat ik met Heerenveen nog een geweldig alternatief had."

In Friesland heeft de linksback het geweldig naar zijn zin. Ook sportief heeft hij zijn draai gevonden. El-Akchaoui kijkt dan ook met vertrouwen uit naar het komende seizoen. "Iedereen wil een nieuwe start en met deze selectie is het mogelijk dat Heerenveen dé verrassing van dit seizoen gaat worden", zo besluit hij.