'Ajax bekijkt Zweedse goalie Nordfeldt'

'Ajax bekijkt Zweedse goalie Nordfeldt'

03-08-2010 10:53

Tijdens het duel met Helsingborg was de delegatie van Ajax niet alleen. Ook scouts van Hannover 96, Borussia Mönchengladbach en Sampdoria waren in Zweden aanwezig om de verrichtingen van de jonge goalie te bekijken. Naar verluidt heeft Ajax verregaande interesse in de doelman.

Heerenveen bracht volgens de Zweedse krant vorige week een bod uit van acht miljoen Zweedse kronen, omgerekend nog geen miljoen euro. Directeur Ola Danhard is duidelijk over het bod van de Friese club, dat is lang niet genoeg. "Het bod dat we hebben ontvangen was te laag. Het was niet eens in de buurt van wat wij in gedachten hadden. Het was niet genoeg om rond de tafel te gaan zitten om er over te praten." Brommapojkarna rekent op een bedrag van minimaal anderhalf miljoen euro.

Een bod van Ajax heeft de Zweedse club nog niet ontvangen. "We weten dat Ajax op de tribune heeft gezeten. Heerenveen had wat economische problemen, Ajax heeft dat misschien niet. Maar tot nu toe hebben we geen bod ontvangen voor Nordfeldt."