Valdano: Real Madrid nog niet uitgewinkeld

Valdano: Real Madrid nog niet uitgewinkeld

Gepubliceerd: donderdag 12 augustus 2010 om 21:52do 12-08-2010 om 21:52

Carvalho (foto) is de vijfde zomeraankoop van De Koninklijke. Eerder legde Real Madrid Sami Khedira, Angel Di Maria, Pedro Leon en Sergio Canales vast. WK-openbaring Mesut Özil wordt ondertussen gelinkt aan de club, terwijl ook concurrent FC Barcelona in de markt zou zijn voor de Duitse middenvelder van Werder Bremen.

"We zijn tevreden met het team dat we hebben, maar de in- en uitgaande transfers zijn misschien nog niet voorbij", zei Valdano. Trainer José Mourinho voegt graag nog een aanvaller aan zijn selectie toe. Valdano: "Er komen mogelijk meer aankopen. De club staat open voor alle mogelijkheden."

De overgang van Carvalho was geen lastige onderhandeling. De verdediger onthulde dat hij met Chelsea had afgesproken dat het afgelopen seizoen zijn laatste zou zijn. "Vorig jaar, toen Internazionale (waar Mourinho coach was, red.) me wilde, heb ik gezegd dat het mijn laatste in Engeland zou worden. Chelsea is daarmee akkoord gegaan en daarom verliep de transfer makkelijk", aldus Carvalho.

De aanwezigheid van Mourinho in Madrid was een belangrijke reden om voor Real te kiezen, zegt Carvalho. De Portugees werkt, na FC Porto en Chelsea, voor de derde keer samen met zijn landgenoot. "Mourinho en ik hebben samen veel titels gewonnen", vertelde Carvalho. "Ik hoop dat we dat hier voort kunnen zetten. Hij heeft overal waar hij werkte prijzen gewonnen."

Lees meer over:Real Madrid

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws