Sevilla lacht om bod Marseille op Fabiano

Sevilla lacht om bod Marseille op Fabiano

13-08-2010 18:33

"Het bod dat Marseille gister (donderdag, red) heeft gedaan is belachelijk, maar ik heb het idee dat ze met een beter bod gaan komen", aldus preses José Maria Del Nido. "Luis Fabiano heeft een vaste prijs en daar gaan we geen euro onder zitten. Als Marseille hem wil hebben zullen ze dat bedrag moeten bieden."

Naar verluidt wil Sevilla liefst dertig miljoen euro voor de Braziliaanse spits, wiens contract volgend jaar afloopt. "Het is mijn intentie dat Luis Fabiano hier nog jaren blijft, daarom hoop ik niet dat Marseille aan onze vraagprijs zal voldoen", zegt Del Nido, die met de 29-jarige aanvaller een nieuw contract wil afspreken.

"Zoals de zaken met Marseille er nu voorstaan voorspel ik dat hij niet vertrekt, maar dit is de voetballerij en daarin kan alles zomaar veranderen", houdt Del Nido de deur voor een vertrek van zijn sterspeler op een kier. Sevilla zou echter al wel een directe vervanger hebben klaarstaan, mocht het tot een transfer komen. Wellicht is dat FC Twente-aanvaller Bryan Ruiz.