RKC start met remise, Cambuur wint

RKC start met remise, Cambuur wint

Gepubliceerd: zaterdag 14 augustus 2010 om 00:32za 14-08-2010 om 00:32

FC Eindhoven - RKC Waalwijk 0-0
RKC begon de competitie met een Brabants onderonsje op bezoek bij FC Eindhoven. De ploeg van trainer Ruud Brood was in Eindhoven de betere ploeg, maar kwam ondanks enkele uitstekende mogelijkheden niet tot scoren.

FC Dordrecht - SC Cambuur 0-1
Cambuur wil dit seizoen een serieuze gooi doen naar promotie naar de Eredivisie. Op bezoek bij FC Dordrecht hadden de Friezen het echter moeilijk. Zeker in de eerste helft waren de beste kansen voor de thuisploeg, maar uiteindelijk zag Stanley Menzo zijn ploeg toch winnen. Sandor van der Heide maakte in de 67ste minuut het enige doelpunt van de wedstrijd.

MVV - FC Volendam 2-2
MVV, dat het seizoen startte met maarliefst zeven minpunten en leek dat tegen Volendam met drie punten terug te brengen. Bij rust leidde de ploeg van René Trost namelijk met 2-0 door doelpunten van Olsen en Hyfte. Na rust kwamen de Volendammers alsnog terug dankzij treffers van Van der Werff en Tuyp, waardoor het voor MVV bij slechts één punt bleef.

De Limburgse club was evenwel niet de enige club die voor dit seizoen werd gestraft voor financiële misstappen uit het verleden. Ook FC Dordrecht (-1), Fortuna Sittard (-2), Almere City (-3), BV Veendam (-4) en AGOVV (-6) kregen met een flinke achterstand te maken.

Overige uitslagen:

AGOVV Apeldoorn - Fortuna Sittard 3-1
FC Emmen - FC Zwolle 0-3
FC Den Bosch - Helmond Sport 0-1
FC Almere City - RBC Roosendaal 3-1
Telstar - BV Veendam 1-1

Lees meer over:RKC Waalwijk

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws