Ajax reist met Sulejmani af naar Kiev

Ajax reist met Sulejmani af naar Kiev

Gepubliceerd: zondag 15 augustus 2010 om 16:52zo 15-08-2010 om 16:52

Sulejmani was de afgelopen week enkele dagen in Londen in de hoop zijn transfer naar West Ham United af te ronden. Nadat die overgang was afgeketst keerde de Serviër noodgedwongen terug naar Amsterdam, waar hij onder Jol niet op veel speeltijd lijkt te hoeven rekenen.

Behalve Sulejmani reist ook Eyong Enoh mee naar Oekraïne. De middenvelder keerde zondag terug uit Kameroen, waar hij enige tijd verbleef om de begrafenis van zijn vader bij te wonen. Tegen Dinamo Kiev is de controleur er weer bij.

Ajax moet over twee wedstrijden van Dinamo Kiev winnen om de groepsfase van de Champions League te bereiken. Voor de Amsterdammers zou dat een zeer welkome bonus van ruim tien miljoen euro betekenen.

Wedstrijdselectie Ajax:

Maarten Stekelenburg, Jeroen Verhoeven, Gregory van der Wiel, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Vurnon Anita, Eyong Enoh, Miralem Sulejmani, Christian Eriksen, Mounir El Hamdaoui, Siem de Jong, Mitchell Donald, Urby Emanuelson, André Ooijer, Luis Suarez, Daley Blind, Demy de Zeeuw, Ismaïl Aissati, Oleguer, Roly Bonevacia

Lees meer over:Miralem Sulejmani

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws