'Roda JC wijst bod van Twente op Janssen af'

'Roda JC wijst bod van Twente op Janssen af'

Gepubliceerd: woensdag 18 augustus 2010 om 17:02wo 18-08-2010 om 17:02

De interesse van FC Twente voor Janssen is al enige tijd bekend, maar Voetbal International meldt woensdag dat het inmiddels ook tot een officieel bod gekomen is. Roda JC heeft dat bod echter van de hand gewezen met de aantekening dat de regerend landskampioen dieper in de buidel zal moeten tasten om de middenvelder naar Enschede te halen.

De 24-jarige Janssen moet bij FC Twente de opvolger worden van Kenneth Perez. Coach Michel Preud'homme constateerde al snel dat het zijn ploeg aan het nodige loopvermogen op het middenveld ontbreekt en ziet in de aanvallende middenvelder van Roda JC de ideale speler om dat aspect alsnog aan zijn selectie toe te voegen.

Ondertussen is er vanuit Engeland concrete belangstelling voor Cheik Tioté. West Ham United, Everton en Newcastle United hebben zich gemeld bij de zaakwaarnemer van de controleur. FC Twente wil de Ivoriaanse international echter niet kwijt en heeft inmiddels een gesprek gepland met de zaakwaarnemer van Tioté om de toekomst van de speler te bespreken.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws