Martins Indi: Denk dat het wel goed is gegaan

Martins Indi: "Denk dat het wel goed is gegaan"

Gepubliceerd: vrijdag 20 augustus 2010 om 13:35vr 20-08-2010 om 13:35

Martins Indi hoorde pas een dag voor het duel dat hij zou debuteren in de basis van Feyenoord. Hij liet zich echter niet van de wijs brengen.

"Het was een mooie boodschap, maar ik ben me vervolgens gewoon gaan voorbereiden. De eerste minuten had ik nog wat last van zenuwen, maar daarna heb ik het van me af gegooid. Ik denk dat het wel goed is gegaan", aldus Martins Indi op de officiële website van Feyenoord.

Feyenoord sleepte donderdag pas laat een 1-0 overwinning uit het vuur. Daarmee werd de belangrijke nul gehouden, in Europa van doorslaggevend belang. Dit mede door het goede werk van Martins Indi, die spits Elimane Coulibaly in de tang moest houden.

"Coulibaly is een sterke gozer, maar ik heb tegen Aston Villa met John Carew al laten zien tegen grote spitsen uit de voeten te kunnen. Het maakt mij niet uit tegen wie ik speel of hoe groot hij is. Mijn vader heeft er altijd op gehamerd dat ik niet bang moet zijn. Dat ben ik dan ook niet."

"Dit debuut is een droom die uitkomt. Dat ik uitgerekend in een Europese wedstrijd voor het eerst mee mocht doen is geweldig. De trainer zei na afloop dat ik het heel goed heb gedaan. Dat was natuurlijk wel mooi om te horen", besluit Martins Indi.

Lees meer over:KAA Gent

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws