Tevreden Koster: Zege goed voor de moraal

Tevreden Koster: "Zege goed voor de moraal"

30-08-2010 09:46

"We hebben een goede week achter de rug", zegt Koster aan VoetbalPrimeur. Club Brugge plaatste zich afgelopen donderdag tegen Dinamo Minsk voor de groepsfase van de Europa League.

"Deze zege is goed voor de moraal en moet ons het vertrouwen geven om de komende weken deze positieve lijn door te trekken. Maar nu kunnen we even een weekje wat gas terug nemen. Na de interlands kunnen we er weer volop tegenaan gaan."

Koster zette op Westerlo  Ivan Perisic in de spits, een ongewone positie voor de Kroaat. Maar noodzakelijk door de langdurige blessure van Joseph Akpala en de schorsing van Dorge Kouemaha. Perisic was duidelijk aanwezig, maar wrong een pak kansen de nek om.

"Hij heeft zijn rol goed ingevuld", vindt Koster. "Hij was bij iedere goede actie betrokken. Voor mij hoeft er dan ook geen extra spits bij te komen. Bovendien recupereren we over twee weekjes Kouemaha."

Voor Mohamed Dahmane is er in de groep van Koster geen plaats. Onze landgenoot liet de Algerijnse spits al weten dat hij niet meer op hem rekent. Ondanks de blessure van Akpala en de schorsing van Kouemaha vraagt de Zeeuw geen nieuwe spits aan het bestuur.