Everse: Wij zijn blij dat Kevin blijft

Everse: "Wij zijn blij dat Kevin blijft"

03-09-2010 01:05

"Wij zijn blij dat Kevin blijft", vertelt Everse aan Voetbal International. "Ik snap dat Kevin baalt. Hij is ook een speler voor de Eredivisie, maar als niemand zich meldt, zal hij toch bij ons moeten blijven. Dat hoeft geen probleem te zijn. Als Kevin ontevreden is, laat hij dat niet merken. Hij traint en speelt goed en is een voorbeeldige aanvoerder."

FC Utrecht toonde serieuze interesse voor Strootman. De vraagprijs van de Rotterdammers bleek echter te gortig. "Hij moet zich geen zorgen maken", meent Everse desondanks. "Als Kevin gewoon blijft presteren, komt alles goed met hem. Dan moet hij zorgen dat hij in de winterstop een transfer kan maken."

Sparta begon het seizoen met overwinningen op Go Ahead Eagles (1-2) en Almere City FC (1-2). Daarop volgde een 3-0 nederlaag bij RBC Roosendaal. "Onnodig. Ik heb die wedstrijd teruggezien en die hadden we niet mogen verliezen. We hadden het meeste balbezit, maar speelden in een te laag tempo. Zij profiteerden van onze fouten. Laat dit een wijze les zijn."