Eindhoven wil reclame maken met koppositie

Eindhoven wil reclame maken met koppositie

06-09-2010 15:52

Van spanning merkt Faber echter niets. "Dit voelt alleen maar als een enorme uitdaging", zegt hij voor de ontmoeting met AGOVV in het Eindhovens Dagblad. "Het is een mooi moment om reclame te maken voor onszelf. Het is lang geleden dat Eindhoven bovenaan stond, dus we kunnen geschiedenis schrijven. Daar hebben we ontzettend veel zin in."

"We gaan op dezelfde voet verder als we de gehele voorbereiding en competitie hebben gedaan", vervolgt Faber, die zijn ploeg vorige week met 3-0 van Fortuna Sittard zag winnen. "We hebben laten zien dat als we van onze eigen kracht uitgaan en de bal in de ploeg houden, we heel goed kunnen voetballen. Tegen Fortuna hadden we daarbij ook nog de controle. Dat was perfect. Als we dat maandag weer kunnen realiseren, dan winnen we."

Faber kan maandagavond geen beroep doen op Bart van Brakel (geblesseerd) en Wesley Vanbelle (nog niet speelgerechtigd). Nieuwkomer Sjors Paridaans maakt wel deel uit van de selectie. "We zaten wat krap in de verdedigers, dus het is mooi dat we nu wat meer mogelijkheden achterin hebben. Met de nieuwe jongens is de concurrentie nog groter geworden. Het niveauverschil wordt steeds kleiner binnen de groep", zo besluit de oefenmeester.