Beckham: geen interesse in baan van bondscoach

Beckham: geen interesse in baan van bondscoach

10-09-2010 12:51

In gesprek met Sky Sports laat de middenvelder weten dat hij voorlopig geen plannen heeft om als bondscoach aan de slag te gaan. "Ik zou mijn geld er niet op zetten", vertelde de 35-jarige middenvelder. "De trainer is nu al een paar jaar actief en hij heeft het gevoel dat het over twee jaar het juiste moment is om af te treden. Hopelijk doet hij dat met de Europese titel op zak."

Ondertussen is de vrede tussen Beckham en Capello weer getekend. De voormalig aanvoerder van de ploeg heeft een 'verhelderend' gesprek gehad met de bondscoach.

De Italiaanse trainer liet zich vorige maand ontvallen dat Beckham te oud werd voor een plek in zijn selectie. Deze uitspraak leidde tot heftige reacties, ook bij Beckham. "Hij heeft het mij inmiddels uitgelegd. We hebben alles onder het tapijt geveegd. Hij heeft mij altijd gesteund en ik heb ook veel respect voor hem."

Beckham hoopt een dezer dagen bij Los Angeles Galaxy zijn rentree te maken na zijn blessure aan de achillespees, die hem deelname aan het WK kostte. "Ik weet zeker dat ik nog niet klaar ben om te stoppen met voetballen. Ik houd nog veel te veel van het spelletje. Ik heb weinig plezier beleefd aan mijn gedwongen pauze van zes maanden. Dat zegt genoeg voor mij."