Ranieri bijt van zich af tegen 'makkelijke' pers

Ranieri bijt van zich af tegen 'makkelijke' pers

Gepubliceerd: zaterdag 18 september 2010 om 18:22za 18-09-2010 om 18:22

Ranieri is onder vuur komen te liggen nadat Roma uit de eerste drie competitieduels slechts één puntje vergaarde. "Jullie hebben makkelijk praten", wijst de trainer naar de pers. "Jullie kunnen altijd achteraf zeggen dat het anders had gemoeten, maar ik neem vooraf de beslissingen."

"Vorig seizoen toen ik hier kwam zeiden jullie allemaal dat dit team te oud was en niets meer zou presteren, maar ik heb jullie vervolgens laten dromen door de goede prestaties. En nu kunnen we er zogenaamd niets meer van, dat zal ik onthouden. Jullie zeggen dat ik alleen het 4-4-2-systeem ken, maar jullie hebben geen idee met hoeveel verschillende systemen ik in mijn loopbaan succes heb geboekt", foetert Ranieri verder.

"Daarnaast lees ik dat ik een ruzie zou hebben met Francesco Totti. Wat een nonsens! Ik heb nog nooit zo'n onzin gelezen. Ik heb al eerder gezegd dat er een prima sfeer in de kleedkamer heerst en ik kan met iedereen door één deur. Als geboren Romein kan ik prima overweg met Totti. Ik begrijp hem, want ik ben Romanista", vervolgt de kwade Ranieri.

"We wilden dit seizoen vliegend starten, maar helaas is dat niet gelukt. We gaan vanaf nu verder met een achterstand, maar daar zijn we vorig seizoen ook goed van teruggekomen. Dit team heeft ballen en als trainer neem ik mijn verantwoordelijkheid voor alle prestaties", besluit de coach, die het met Roma dit weekend opneemt tegen Bologna.

Lees meer over: AS Roma

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws