Zeinstra: We voelen ons niet kansloos

Zeinstra: "We voelen ons niet kansloos"

Gepubliceerd: dinsdag 21 september 2010 om 11:33di 21-09-2010 om 11:33

"Heerenveen is natuurlijk de favoriet, dus is het lekker dat we in eigen stadion spelen", zo zegt Zeinstra op het digitale thuis van de werkgever waar hij ooit in het eerste hoopt te staan. "We voelen ons niet kansloos. Ik heb Heerenveen tegen Vitesse zien spelen en was niet onder de indruk. Wat ik van de wedstrijd tegen De Graafschap heb gehoord, is dat Heerenveen niet groots speelde. Grindheim scoort fraai, maar de tegendoelpunten vielen wel erg makkelijk."

Zeinstra wil met FC Emmen een voorbeeld nemen aan De Graafschap, dat de afgelopen speelronde met 3-2 won. Vooral qua werklust moet het dan goed zitten.  Wij vliegen er zeker op. Thuis kunnen we net iets meer. Bovendien is het wel lekker om tegen een club uit de eredivisie te spelen. In de Jupiler League wordt vooral veel strijd geleverd, ik verwacht dat we tegen Heerenveen meer aan voetballen toekomen."

Tijdens het bekerduel moet trainer Azing Griever het stellen zonder linksback Guus de Vries en Jeffrey de Visscher. "De trainer moet wat schuiven en puzzelen, maar we komen heus wel met een goed elftal voor de dag. Het kan een leuke bekeravond worden."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws