Northampton sprakeloos na grandioze bekerstunt

Northampton sprakeloos na grandioze bekerstunt

Gepubliceerd: donderdag 23 september 2010 om 11:57do 23-09-2010 om 11:57

The Cobblers, uitkomend in League Two, waren The Reds op Anfield Road de baas. Daar had de ploeg wel strafschoppen voor nodig nadat het duel eindigde in een 2-2 gelijkspel. Uiteindelijk was de laagvlieger na penalty's te sterk voor de Engelse topclub.

"In mijn optiek waren we over verschillende periodes de betere ploeg. De fans waren fantastisch en hebben ons trots gemaakt. Hopelijk hebben wij hen ook trots gemaakt. Ik denk dat dit de meest fantastische avond uit de geschiedenis van de club is", jubelde voorzitter David Cardozo woensdag.

"Wat een fantastische avond", vulde trainer Ian Sampson aan. "De spelers moeten trots zijn op wat zij hebben laten zien. De geest waarmee zij speelden was ongelooflijk. Ik vond het jammer dat we uiteindelijk strafschoppen moesten nemen. Ik had het gevoel dat we verdienden het duel eerder te beslissen. Northampton heeft hier nog nooit gewonnen en het gebeurt misschien nooit weer. Dit is een avond die we moeten koesteren."

Liverpool-trainer Roy Hodgson bood na afloop zijn excuses aan. "Dit is een terugslag", stamelde Hodgson. "We speelden tegen een club die uit een lagere competitie komt. Wat er ook gebeurt, als je niet wint is het een negatief resultaat. Het is een terugslag voor Liverpool, één van de vele waar we nu mee kampen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Northampton Town

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws