Koevermans: Ik leef bij de dag

Koevermans: "Ik leef bij de dag"

Gepubliceerd: donderdag 23 september 2010 om 13:18do 23-09-2010 om 13:18

In het bekerduel met Sparta Rotterdam mocht Koevermans voor het eerst sinds lange tijd weer eens in de basis starten. Hij liet zich direct gelden. Met twee treffers had hij een belangrijk aandeel in de 3-0 zege van de Eindhovenaren.

"Ik zat er aan het einde wel een beetje doorheen", vertelde Koevermans na afloop aan De Telegraaf. "We hebben met krachten gesmeten, omdat we snel de 2-0 wilden maken. Dat duurde zo lang. Ten eerste omdat we de ballen die we kregen net niet konden maken en ten tweede omdat de keeper van Sparta een puike wedstrijd speelde."

De eerste treffer van Koevermans viel al na dertien minuten. Nadat Stef Nijland er tien minuten voor tijd 2-0 van maakte, tilde 'Koef' de score in de slotminuut naar 3-0. Of zijn doeltreffendheid iets verandert aan zijn positie bij PSV, is nog onduidelijk voor de spits. "Ik heb geen idee van de toekomst, ik leef bij de dag. Deze wedstrijd hebben we weer gehad en ik heb twee lekkere goals gemaakt."

Toch mag Koevermans hopen. Door een dreigende schorsing van Marcus Berg, lijken er de komende weken kansen te liggen. "Misschien dat Marcus binnenkort geschorst is en dat ik zaterdag weer mag starten, maar het kan ook nog lang duren. De uitspraak is al een paar keer opgeschort. Ik heb liever duidelijkheid. Gelukkig koos de trainer tegen Sparta voor mij en volgens mij heb ik zijn vertrouwen niet beschaamd. Ik hoop nog veel belangrijke goals voor PSV te maken."

Lees meer over:Sparta Rotterdam

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws