Chelsea na interlands op volle oorlogssterkte

Chelsea na interlands op volle oorlogssterkte

Gepubliceerd: vrijdag 1 oktober 2010 om 15:17vr 01-10-2010 om 15:17

Yossi Benayoun, Jose Bosingwa, Salomon Kalou en Frank Lampard staan momenteel buitenspel met blessures, maar assistent-trainer Ray Wilkins verwacht het viertal fit terug voor het duel met Aston Villa, op 16 oktober. Voor Bosingwa zou speeltijd in het duel met Villa een terugkeer zijn na bijna een jaar afwezigheid.

Op 17 oktober vorig jaar liep Bosingwa een knieblessure op tegen uitgerekend Aston Villa, nu is hij bijna honderd procent fit. "Bozzy doet het goed. Hij traint nu alweer tien dagen mee met de groep. We letten erg goed op hem, want hij hij is er toch tien tot elf maanden uit geweest. Hij heeft zichzelf echter alweer op een goed niveau gekregen. Hij heeft al een keer 45 en een keer 75 minuten gespeeld met de reserves. Hopelijk kunnen we hem achter gesloten deuren een keer negentig minuten laten spelen."

Frank Lampard staat al een maand langs de kant door een hernia. Volgens Wilkins is de hernia niet het probleem. "Hij is hersteld van de hernia, maar in de tussentijd heeft hij tijdens de trainingen lichte liesklachten gekregen. Het geeft hem meer problemen dan hij dacht en ook wij dachten. Na de internationale onderbreking verwachten we hem terug. Hij heeft al een training meegedaan, maar dat voelde niet goed. Hij heeft een lange periode gespeeld met problemen, zoals de meeste voetballers doen, dus het is nu belangrijk dat het goed voelt.

De problemen van Kalou en Benayoun zijn niet groot. Het tweetal moet eveneens na de interlands aansluiten bij de groep van Ancelotti, die dan op volle oorlogsterkte is voor de hervatting van de competitie.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws