Bellamy: Ik wil Feyenoord graag helpen

Bellamy: "Ik wil Feyenoord graag helpen"

16-10-2010 11:45

"Als ik over de grens kijk, is Feyenoord mijn favoriet", zegt Bellamy in Feyenoord Magazine. "De club is veel te groot om als vijfde of zesde te eindigen. Ik vind de Kuip het beste stadion ter wereld."

De 31-jarige spits wordt momenteel verhuurd aan Cardiff City, maar heeft aan het eind van vorig seizoen ook met Leo Beenhakker om de tafel gezeten. "Ik heb hem verteld dat als hij geïnteresseerd was, we later zouden kunnen praten. Ik heb daarna niets meer gehoord. Ik zou de club graag helpen om terug aan de top te komen."

Beenhakker bevestigt de gesprekken met de voetballer uit Wales, die al voor Norwich City, Coventry City, Newcastle United, Celtic, Blackburn Rovers, Liverpool en West Ham United speelde. "Ik zei dat wij hem nooit zouden kunnen betalen, maar hij vertelde dat dat geen probleem was", zegt Beenhakker.

"De vraag is alleen in hoeverre dit realiseerbaar is. Bellamy is gebonden aan zijn contract bij Manchester City tot medio 2014 en wij hebben geen geld om een transfersom te betalen. Zolang hij daar onder contract staat, kunnen wij niets doen. Wat dat betreft ligt het initiatief bij hem", aldus de technisch directeur.