Redknapp overweegt pers te boycotten

    Redknapp overweegt pers te boycotten

    maandag 1 november 2010 om 20:43

    Afgelopen zaterdag verloor Tottenham Hotspur met 2-0 van Manchester United. Het tweede doelpunt zorgde voor veel ophef. Nani claimde in de slotfase een strafschop en greep met de hand naar de bal. Scheidsrechter Mark Clattenburg zag er geen overtreding in, maar floot eveneens niet voor de handsbal. De Portugees profiteerde uiteindelijk optimaal van de verwarring bij doelman Gomes door de bal in het lege doel te schuiven.

    Redknapp was na afloop razend over het goedkeuren van deze treffer. De manager van Tottenham gaf de arbitrage de schuld van de nederlaag in Manchester. Voor die uitlatingen dreigt hij gestraft te worden, hetgeen hem doet overwegen om de media voortaan te boycotten. "Als ik niet ongestraft mijn mening mag geven over de grootste scheidsrechterlijke dwaling ooit, verwacht dan ook niet dat ik überhaupt mijn mening geef", luidt zijn verklaring.

    Momenteel is Redknapp met de Spurs in voorbereiding op het Champions League-duel met Internazionale.

    Plaats een reactie

    Bekijk het laatste nieuws