Sneijder zou vakantie goed kunnen gebruiken

Sneijder zou vakantie goed kunnen gebruiken

Gepubliceerd: dinsdag 9 november 2010 om 08:48di 09-11-2010 om 08:48

Sneijder joeg zijn teamgenoten afgelopen weekend de stuipen op het lijf. "Vijf minuten voor rust begon ik te trillen en voelde ik pijn in mijn hele lichaam. Dat heb ik nog nooit meegemaakt", aldus de Utrechter in De Telegraaf. "In de kleedkamer werd ik onwel, viel ik even weg."

De middenvelder van Internazionale ging naar Nederland voor een second opinion. "De conclusie was dat ik bloedarmoede heb en mijn lichaam op dit moment vermoeid is." Dat ligt volgens hem met name aan de internationale speelkalender. "Die is eigenlijk niet meer normaal."

De WK-ganger had na een zwaar seizoen slechts twee weken vakantie en moest daarna direct vol aan de bank. "En eigenlijk zijn we niet in de positie geweest om gas terug te nemen. Woensdag (morgen, red.) zou ik bij Lecce moeten spelen, maar dat red ik niet. Zondag wacht de stadsderby tegen AC Milan."

"De enige keer dat ik een moment rust zou kunnen nemen, spelen we met het Nederlands elftal een oefeninterland tegen Turkije. Ik wil die graag spelen, dus als ik me goed voel, ben ik er gewoon. Zo niet, dan zal ik afbellen. Ik moet gewoon even kijken hoe ik me voel."

Sneijder volgde de ontwikkelingen rondom Wayne Rooney, die door Sir Alex Ferguson naar Amerika werd gestuurd. Daar moet hij tot rust komen. "Ik zou gezien mijn situatie nu goed vakantie kunnen gebruiken, maar weet dat dit nu vrijwel onmogelijk is. Bovendien missen we nu veel spelers en ik wil mijn team niet laten zakken. Zo lang het gaat, zal ik elke wedstrijd alles geven", aldus Sneijder.

Lees meer over: Wesley Sneijder

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws