Rooney maakt excuses voor flirt met City

Rooney maakt excuses voor flirt met City

26-11-2010 09:17

"Ik heb het gevoel dat ik mijn verontschuldigingen heb aangeboden aan de fans, maar iedereen blijft zeggen dat dit niet het geval is", zegt Rooney in gesprek met Sky Sports. "Als dat het geval is, wil ik bij deze alsnog mijn excuses aanbieden voor hoe alles is gelopen. Ik heb bij het tekenen van mijn contract duidelijk gemaakt dat dit de club is waar ik hoor voor de lange termijn. Ik wil hier succesvol zijn."

"Iedereen zegt dat ik op zeker naar Manchester City ging", zo vervolgt Rooney zijn verhaal. "Geloof me, als ik was vertrokken bij Manchester United, was dat niet naar een andere club in Engeland geweest." De international is nu erg blij dat hij gebleven is. "Natuurlijk. Je ziet heel veel spelers vertrekken bij deze club en die doen het dan niet meer zo goed, dus ik ben blij dat ik gebleven ben."

De spits, midweeks matchwinner tegen Glasgow Rangers, is blij dat nu alles achter de rug is. "Ik sprak met de trainer en David Gill. Ze stelde me gerust dat de club vooruit gaat en vanaf dat moment duurde het misschien twee of drie uur aan onderhandelingen voordat ik het contract ondertekende. Ik ben blij dat alles nu voorbij is. Ik wil het achter me laten en vooruit kijken."