Berg: Iedereen voelt zich ongelukkig

Berg: "Iedereen voelt zich ongelukkig"

Gepubliceerd: dinsdag 21 december 2010 om 09:32di 21-12-2010 om 09:32

"Iedereen voelt zich ongelukkig", zegt Berg in gesprek met het Algemeen Dagblad. De Zweedse spits schuift door het wegvallen van Reis een positie op in de pikorde van trainer Fred Rutten. De aanvaller is daar zelf echter niet mee bezig. "Ik wil nog niet denken aan het feit dat dit voor mij een kans is."

Berg is echter wel de aangewezen persoon die Reis moet vervangen. Tot nu toe draait hij echter geen topseizoen. "Ik heb het tot dusverre niet goed genoeg gedaan voor PSV. Als je te weinig scoort is dat niet makkelijk, maar ik denk dat ik te lang teleurgesteld was na een gemiste kans. Het is dan zaak om je te focussen op het volgende moment."

De teller staat momenteel op vier treffers in de competitie en twee in de Europa League. Na zijn goal tegen Roda JC, afgelopen weekend, bracht hij een vinger naar zijn lippen. De kritische supporters moesten stil zijn. "Ik mis geen kansen met opzet, dat moeten de fans begrijpen. En ik kan me best voorstellen dat zij soms teleurgesteld zijn. Ook voor mij was het pijnlijk dat ik tegen De Graafschap een kopkans miste en die wedstrijd in 0-0 eindigde."

Naast het wegvallen van Reis moet PSV het de rest van het seizoen waarschijnlijk ook stellen zonder Ibrahim Afellay, die naar FC Barcelona vertrekt. Toch ziet Berg PSV nog kampioen worden. "Zij hebben bijzondere kwaliteiten, maar het is nu aan anderen om iets extra's te brengen. Ook met deze ploeg kunnen we de titel pakken."

Lees meer over:Marcus Berg

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws