Jans: Er zal eerder wat weggaan dan bijkomen

Jans: "Er zal eerder wat weggaan dan bijkomen"

23-12-2010 10:40

"Er zal eerder wat weggaan dan bijkomen", zegt Jans in Voetbal International. "Ik hoop voor de club, maar ook voor spelers als Michal Papadopulos en Tarik Elyounoussi, dat er wat moois langskomt. Bij ons zitten ze momenteel op een zijspoor, en wij moeten wat terug in de selectie. Maar voor hen is het beter weer te kunnen spelen."

Heerenveen pakte in de laatste acht wedstrijden zeventien punten. "En daarmee gaan we met een heel lekker gevoel de winterstop in", vervolgt de coach. "Hoewel we het seizoen voetballend goed begonnen, hebben we toch een tijdje achter de feiten aangelopen. Maar de laatste weken ziet het er voetballend goed uit, en nu komen de resultaten ook."

Ook aan scorend vermogen geen gebrek. De bewoners van het Abe Lenstra Stadion scoorden in de laatste drie thuiswedstrijden liefst vijftien keer. "Dat ziet er goed uit. Tegen FC Twente was het minder spectaculair dan de uitslag deed vermoeden, en we speelden tegen een gemankeerd De Graafschap, maar dat neemt niet weg dat ik tevreden ben", aldus Jans.