'VVV start zonder Paauwe aan uitduel AZ'

'VVV start zonder Paauwe aan uitduel AZ'

28-01-2011 19:29

Trainer Wil Boessen probeerde vrijdag een tweetal mogelijke achterhoedes. Bij de ene variant bestond het centrale duo uit Paauwe en Ken Leemans. Bij deze variant ontbrak Michael Timisela, die de voorgaande trainingen moest laten schieten vanwege een spierverkramping. Bij de tweede variant speelde Timisela als rechtsback en werden Ferry de Regt en Leemans centraal opgesteld.

Timisela sprak vrijdag de verwachting uit het uitduel met AZ te zullen halen. Indien Boessen hem 'gewoon' opstelt als rechtsback is het maar de vraag of ook Paauwe vanaf het eerste fluitsignaal in actie komt. Gezien de variant met Timisela zal de routinier op de bank moeten plaatsnemen in Alkmaar, weet Dagblad De Limburger.

"Ik ben er nog niet uit qua opstelling", vertelde Boessen er zelf over. "Ik moet eerst 100% zeker weten dat Michael (Timisela, red.) fit is en dan moet ik een keuze maken." In ieder geval is de VVV-trainer vol vertrouwen. "Ik ga geen enkel duel in met de instelling 'hou de nederlaag maar zo klein mogelijk', dan zijn ze bij mij aan het verkeerde adres. Elke wedstrijd heb je kansen."