Papadopulos: Ik zie uitdaging in ambities

Papadopulos: "Ik zie uitdaging in ambities"

31-01-2011 16:21

Indien de medische keuring geen probleem blijkt zal Papadopulos voor 3,5 jaar tekenen bij de Russische club. "Ze spelen in de Russische tweede divisie, maar hebben de ambitie om komend seizoen te promoveren naar de hoogste klasse", vertelt de spits in de Leeuwarder Courant.

"Er is veel geld in de club gepompt, mede met het oog op de Spelen", vervolgt Papadopulos. "Ze vinden dat ook de voetbalclub 'olympische uitstraling' moet hebben. Ik zie in die ambities mijn uitdaging. Hun ideeën spraken me meer aan dan spelen bij een laag geklasseerde club in de hoogste Deense divisie."

De 25-jarige Papadopulos speelde 23 competitieduels voor Heerenveen en maakte zeven treffer. "Ik heb een leuke tijd gehad bij Heerenveen, maar als je niet meer aan voetballen toekomt, moet je weg. Het contract is prima", besluit de speler, die nog tot medio 2013 onder contract stond in Friesland.

Mogelijk verlaat ook Igor Djuric Heerenveen nog. Vanuit het Midden-Oosten is er concrete interesse voor de verdediger uit Servië. Die transfermarkt sluit pas in een later stadium.