Willem II rekent op Verhulst in Groningen

Willem II rekent op Verhulst in Groningen

04-02-2011 14:45

Verhulst liep enkele weken terug een schouderblessure op. Hij stond tegen PSV gewoon onder de lat, maar trainde de dagen na het duel apart. Donderdag sloot hij aan bij de groepstraining. Dat geldt niet voor Harmen Kuperus. De reservedoelman kampt met rugklachten. Hij wordt binnenkort onderzocht. Onduidelijk is nog wanneer Kuperus de training weer kan hervatten, aldus de Tilburgers op de officiële website.

Andreas Landgren is voorlopig nog niet inzetbaar. Hij is herstellende van een virus, maar is nog niet in staat het zware revalidatieprogramma te volgen. De club verwacht dat het nog wel even duurt voordat hij de groepstraining kan hervatten. Het herstel van doelman Niki Mäenpää verloopt redelijk, zo stelt Willem II. Vocht in de knie van de Fin zorgde ervoor dat hij even rustig aan moest doen. De goalie hoopt de komende dagen de individuele training te hervatten.

Gerson Sheotahul traint inmiddels weer met de groep mee. Hij is hersteld van een bovenbeenblessure en heeft inmiddels ook de griep achter zich gelaten. Hij sloot vrijdag aan bij de selectietraining.