Ferguson: Rooney is de aanjager van United

Ferguson: "Rooney is de aanjager van United"

04-02-2011 14:55

Rooney lijkt zich hervonden te hebben nadat hij eerder deze week in het duel met Aston Villa twee keer het net vond. Zijn dubbel tegen Villa moet nu de aanzet zijn voor meer, vindt Ferguson. "Hopelijk, en de kans is groot nadat hij twee geweldige treffers heeft gemaakt, betekent dit dat Rooney weer los is", zegt de Schot op de officiële website van United.

"Doelpuntenmakers zitten zo in elkaar en ik hoop dat we dat ook zien bij Wayne. Hij heeft nog veertien competitieduels, Europese wedstrijden en duels in de FA Cup de tijd. Hij heeft alle kans om zijn gemiddelde op te vijzelen", vervolgt Ferguson.

Voor het duel met Wolverhampton Wanderers kan Ferguson beschikken over een bijna fitte selectie. Rafael keert terug van een hersenschudding, terwijl Darren Fletcher kampt met een oogblessure. Hij is het grootste twijfelgeval van de twee.

"Rafael zou er weer bij moeten zijn. Hij heeft getraind en lijkt inzetbaar. Ik denk niet dat we aan dinsdag meer blessures hebben overgehouden. Fletcher gaan we vrijdag onderzoeken. Hij kon tegen Villa de bal niet meer zien, daarom moesten we hem van het veld halen."