Feyenoord laat 'zaak Tomasson' niet rusten

Feyenoord laat 'zaak Tomasson' niet rusten

Gepubliceerd: donderdag 10 februari 2011 om 16:24do 10-02-2011 om 16:24

De Deense voetbalbond legde een eerste claim van Feyenoord naast zich neer. Daar laten de Rotterdammers het niet bij, vertelt woordvoerder Raymond Salomon aan Voetbal International. De club claimt voldoende bewijs te hebben om er zelfs een juridische zaak van te maken. Tomasson kwam sinds het WK in Zuid-Afrika door een blessure niet meer in actie namens Feyenoord.

Volgens de club ligt de schuld bij de Denen, de bond van het land wil op zijn beurt niets weten van de beschuldigingen. "Ons antwoord is al onderweg naar Denemarken. Het nee van de Deense bond betekent niet dat die hele claim van tafel is. Wij hebben drie mogelijkheden. Of we schikken, zoals de KNVB met Bayern München heeft gedaan in de zaak-Robben, of we gaan naar de FIFA, óf, in een uiterst geval, stappen we naar de burgerrechter", aldus Salomon.

"We hebben een doktersattest waarin staat dat als je doorspeelt met de blessure van Tomasson een spier per minuut een bepaald aantal centimeters verder inscheurt. De Deense bond vindt onze bewijzen mager, maar dat is logisch. Om die te zien moeten ze eerst aan tafel komen. Wij gaan geen medische dossiers van spelers op de post doen", aldus de woordvoerder. Volgens Salomon denkt Feyenoord aan een totaalbedrag met zes nullen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws