ADO en Dordrecht onderhandelen over coöperatie

ADO en Dordrecht onderhandelen over coöperatie

11-03-2011 12:45

De coöperatie komt voort uit de verhuur van ADO-spelers Santy Hulst, Kai van Hese en Tom Beugelsdijk aan de Jupiler League-club. "Van daaruit ontstonden goede contacten tussen ons en zijn we gaan kijken of we de samenwerking niet structureel konden maken", laat ADO-trainer John Van den Brom weten.

Ook AGOVV Apeldoorn, de vorige club van Van den Brom, was een optie voor de samenwerking. "Maar alleen al in logistiek opzicht is Dordrecht wat handiger dan, bijvoorbeeld, Apeldoorn", aldus de coach, die verwacht dat de clubs snel spijkers met koppen slaan.

Van den Brom ziet de samenwerking positief in, maar denkt niet dat ADO spelers zal stallen om het stallen. "Het zou kunnen dat er straks vier, vijf of misschien zes spelers van ons jaarlijks de oversteek naar Dordrecht gaan maken."

"Maar zo?n aantal moet je niet vastleggen in een contract, het moet niet zo zijn dat wij lukraak spelers gaan stallen", gaat de oefenmeester verder. "We moeten het per seizoen en per positie goed gaan bekijken. Beide clubs moeten hier baat bij hebben."