Vermeer niet bezig met vertrek Stekelenburg

Vermeer niet bezig met vertrek Stekelenburg

30-03-2011 14:01

De terugkeer van Vermeer komt als geroepen voor Ajax, dat eerste doelman Maarten Stekelenburg door een gebroken duim lang moet missen. Vermeer, die in juli van het vorig jaar zijn achillespees scheurde, hoopt dit seizoen nog van waarde te kunnen zijn voor het eerste elftal van de Amsterdammers.

"Voor mij is het een goede stap in mijn proces. Ik doe niets overhaast. Als ik ingezet word, moet ik ervoor zorgen dat ik er klaar voor ben. Maar dat is nog niet aan de orde. Ik ben fit en daarom is het nu zaak heel te blijven en ervoor te zorgen dat ik weer tot de wedstrijdselectie ga behoren", zegt Vermeer over zijn terugkeer op de officiële website van Ajax.

Met een mogelijk vertrek Stekelenburg in het achterhoofd, mag Vermeer met het oog op volgend seizoen voorzichtig denken aan een basisplek. Vermeer wil echter niet blijven stilstaan bij de toekomst van 'Steek'. "Ik wil het seizoen gewoon zo goed mogelijk afsluiten om vervolgens volgend seizoen de voorbereiding voluit mee te draaien. Tuurlijk wil ik spelen, maar ik houd me niet bezig met een eventueel vertrek van Maarten."