Spanning in staart JL blijft aanwezig

09-04-2011 00:00

Volendam zorgt voor kopzorgen in Sittard
Fortuna Sittard blijft voorlaatste in de Jupiler League na het uitduel met FC Volendam. Deze eindigde in 2-1. Jack Tuyp en Melvin Platje bezorgden de Volendammers een veilige marge van twee treffers. Fabio Caracciolo bracht de spanning nog wel terug, maar kon daarmee puntverlies voor zijn werkgever niet afwenden.

Almere haalt punt op in Emmen
Almere City FC profiteerde maar half van de nederlaag van de directe concurrent. Op bezoek bij FC Emmen speelde de hekkensluiter van de Jupiler League met 0-0 gelijk. Voor trainer Dick de Boer betekende het zijn eerste puntenverlies in dienst van de club uit Almere, dat onder zijn leiding zes punten uit twee wedstrijden haalde. Dankzij het gelijkspel bedraagt het gat met Fortuna nu nog maar twee punten.

Heldenrol voor Lopes tegen AGOVV
Bij de wedstrijd tussen FC Dordrecht en AGOVV Apeldoorn was er een absolute hoofdrol voor Cecilio Lopes. In de eerste minuut maakte Moussa Kalisse op zijn aangeven de openingstreffer en de aanvaller verdubbelde deze hoogstpersoonlijk in de vierde minuut. Jamie Bruinier bracht de spanning nog wel terug, maar binnen het half uur stond de 4-1 eindstand op het scorebord. Op aangeven van Lopes maakte Santy Hulst er 3-en 4-1 van.