Oud-Heraclied nekt Boulahrouz en Stuttgart

09-04-2011 22:51

Kaiserslautern nam dankzij Srjdan Lakic de voorsprong in Stuttgart, maar keek bij rust tegen een 2-1 achterstand aan. De gelijkmaker kwam voort uit een strafschop. Na een overtreding binnen het strafschopgebied plaatste Zdravko Kuzmanovic de bal keurig tegen de touwen. Ruim tien minuten later schoot Pavel Pogrebnyak de tweede Stuttgart-treffer tegen de touwen.

Ondanks het inbrengen van Khalid Boulahrouz ging het in het laatste half uur volledig fout voor Stuttgart. Nadat Erwin Hoffer voor de gelijkmaker had getekend zorgde wederom Lakic, oud-spits van Heracles Almelo, voor de nieuwe voorsprong voor Kaiserslautern. Vlak voor tijd werd de wedstrijd op slot gegooid door een treffer van Stiven Rivic.

Kaiserslautern klimt dankzij de zege op naar de twaalfde positie. Stuttgart blijft vijftiende en moet blijven vrezen voor play-offs om promotie/degradatie of zelfs directe afdaling naar de 2. Bundesliga.