Wijnaldum: Pas na het seizoen neem ik een besluit

Wijnaldum: "Pas na het seizoen neem ik een besluit"

19-04-2011 14:15

Georginio Wijnaldum kijkt dan ook tevreden terug op het afgelopen weekend, door zijn eigen goals en het debuut van zijn jongere broertje. "Zeker. Het is lekker dat ik er nu al elf in heb liggen", zegt de Feyenoord in gesprek met NUsport. "En voor Gili is het mooi dat-ie z'n debuut heeft gemaakt. Wel jammer alleen dat het niet enkele weken eerder is gebeurd. Dan hadden we nog tegen elkaar kunnen voetballen."

Wijnaldum is trots op zijn broertje. "Een héél trotse. Gili was heel ongeduldig, hij had het er moeilijk mee dat andere spelers hun debuut maakten en hij niet. De trainer zei dat hij eerst zijn speelwijze moest veranderen en dat heeft-ie gedaan. Hij heeft loon naar werken gekregen."

De jonge Feyenoorder wil zich momenteel vooral bezighouden met voetballen, niet met een eventuele contractverlenging. "Aan het einde van het seizoen ga ik wat dingen op een rij zetten en pas daarna neem ik een beslissing. Nu houd ik me niet bezig met mijn toekomst. Ik wil gewoon voetballen. Aan al die ongevraagde adviezen heb ik niks. Gelukkig vragen de mensen die dicht bij me staan me tenminste nóóit iets over mijn contract."