Juhász dubt over medische ingreep

Juhász dubt over medische ingreep

05-05-2011 17:42

"Voetballen lukt, maar ik kan er niet eeuwig mee spelen", reageert Juhász in de Belgische media. "Vooral bij de opwarming en in het laatste kwartier van de match ondervind ik hinder. Al varieert de pijn van week tot  week. Aanvankelijk speelde ik met inspuitingen, maar dat wil ik niet meer. Eigenlijk zou ik eens goed moeten rusten."

Die rustperiode laat echter nog even op zich wachten. "Na het seizoen is er nog de EK-kwalificatiematch tegen San Marino. Die wil ik niet missen", vertelt de verdediger, die weet dat een medische ingreep een alternatief is. "Er zijn er die mij een ingreep aanraden in het tussenseizoen, maar dan sta ik 2,5 maanden aan de kant. Ik hoop nog altijd dat mijn probleem deze zomer zonder operatie opgelost raakt. Maar als het echt niet anders kan, dan moet het."

In ieder geval richt Juhász zich in eerste instantie op de titelstrijd met Anderlecht. "Alles ligt nog open, maar dan moeten we vrijdag wel winnen in Genk. Maar het verleden heeft aangetoond dat Anderlecht er meestal staat op cruciale momenten."